Arta e acolo unde o creezi!

Laborator de tehnică dentară

Laboratorul de tehnică dentară Doctor Ilieș Dental Clinic este recunoscut pentru profesionalismul, calitatea și punctualitatea sa. Colectivul nostru de tehnicieni execută toate tipurile de lucrări, de la cele mai simple până la cele mai complexe, dar pasiunea sunt lucrările estetice. Din dorința de a lucra în condiții de siguranță, respectăm anumite etape și standarde în mod constant, astfel încât să obținem rezultatele dorite de fiecare dată.


Garantăm calitatea lucrărilor executate printr-un certificat de conformitate pe care-l eliberăm la finalul fiecărei lucrări protetice.

Tehnicienii noștri au o vastă experiență in domeniu, acumulată și prin cursurile la care au participat atât în țară cât și în străinătate, și prin volumul lucrărilor executate.


În stomatologie este foarte important rolul jucat de laboratorul de tehnică dentară - acolo unde se realizează efectiv coroanele și punțile dentare, fațetele ceramice, diferite proteze etc. Acesta este evident responsabil de calitatea lucrării protetice, de cât de repede pacientul beneficiază de ea, de numărul ședințelor la care este supus acesta. Într-o ultimă instanță, contribuie decisiv la plăcerea pacientului de a avea o lucrare frumoasă și perfect funcțională, cu un efort minim.


După tratamentele efectuate în cabinet, medicul amprentează câmpul protetic. Prin această metodă înregistrează poziția dinților, a gingiei și a bonturilor dentare ce vor susține viitoarea lucrare. De aici înainte, implicarea laboratorului dentar este definitorie pentru rezultatul final, tehnicianul preluând amprenta trimisă de medic, transpunând într-un model de ghips formele din gură pacientului.Tehnicienii dentari prelucrează manual fiecare dinte pentru un design personalizat care se potrivește feței, zâmbetului și personalității tale. Efectuat corect, acesta arată și este perceput ca dinte natural.

Astfel, prezența unui laborator de tehnică dentară este de mare ajutor pentru medicul stomatolog, deoarece relația cu tehnicianul este mult mai facilă și eventualele probleme putând fi mult mai ușor soluționate. În plus, nefiind necesare noi programări pentru anumite faze, iar dumneavoastră, ca pacient, vă puteți bucura mai repede de produsul final. Deși, ca pacient aveți mai rar contact cu laboratorul dentar, acesta este foarte important pentru satisfacția personală, cât și pentru prestigiul medicului.

Pentru a obține un rezultat estetic optim, tehnicienii dentari trebuie să aibă o viziune clară a ceea ce este artistic posibil și funcțional corespunzător.

Laboratorul nostru de tehnică dentară folosește aparatură și materiale dentare de ultimă generație, toate fiind omologate și agreate de Ministerul Sănătății.


An de an ne perfecționăm continuu!


Digital Smile Design

zâmbetul perfect pentru tine

Această procedură presupune doar o simulare a unui zâmbet, și prin urmare nu este dependentă de existența plombelor și a coroanelor ...

Implant dentar

Implant dentar fast & fixed

Implantul dentar reprezintă rădăcina unui dinte artificial, având forma unui șurub, care înlocuiește un dinte lipsă. Materialul din care este realizat ...

Oferta lunii

În luna july oferta noastră este la ALBIRE PROFESIONALĂ + CHIT DE MENTENANȚĂ.

În loc de 1200 lei veți plăti doar 1000 lei.

Fațete ceramice

Estetica dentară la ea acasă!

Fațetele ceramice sunt foițe subțiri de ceramică foarte rezistentă care se lipesc pe suprafața dinților după șlefuirea unei suprafețe foarte subțiri ...

Zirconiu

Zirconiul este materialul de elecție ales pentru realizarea coroanelor dentare. Datorită biocompatibilității superioare, precum și a calităților fizice și estetice excelente, ceramica integrală ...

Albire profesională în cabinet

În clinica noastră sistemul de albit profesional este Zoom! – o procedură de albire a dinților sigură și foarte rapidă, avansată ca tehnologie ...