Arta e acolo unde o creezi!

Implantul dentar

Implantul dentar reprezintă rădăcina unui dinte artificial, având forma unui șurub, care înlocuiește un dinte lipsă. Materialul din care este realizat este titanul, 100% biocompatibil cu corpul uman.

Reconstrucția este formată din două segmente: implantul dentar care este intraosos și bontul protetic care este supraosos. Deasupra bontului protetic se realizează lucrarea protetică (coroana/puntea dentară/proteză).

Avantajezele implanturilor dentare:

  • beneficii estetice și funcționale;
  • nu sacrifică integritatea dinților învecinați cum s-ar întâmpla în cazul realizării unei punți dentare;
  • durată de viață mai mare;
  • oprește rezorbția osoasă datorată lipsei dintelui sau dinților;
  • nu veți avea senzația de "artificial";
  • implanturile dentare vă permit să mâncați și să vorbiți confortabil și cu încredere. Coroanele dentare aferente implanturilor sunt ancorate fix și transmit presiunile asemenea unui dinte natural;
  • rata de succes a implanturilor este foarte mare: 95% pentru mandibulă și 90% pentru maxilar.Care sunt pașii în realizarea unui tratament ce implică implant dentar?


Consultația și planul de tratament pe baza unei radiografii panoramice. Acest tip de radiografie se realizează și în clinica noastră. În această etapă vi se face și o estimare a costului tratamentului.

Intervenția propriu-zisă prin care implanturile se inserează în os. Tot în această etapă se fac și augmentările osoase - în cazul în care osul nu este suficient pentru a susține implanturile dentare. Pentru a putea insera un implant este nevoie să fiți sănătos, să nu fiți un mare fumător și consumator de băuturi alcoolice.

La o săptămână de la intervenția chirurgicală se scot firele de sutură. Urmează o perioadă de așteptare de 3-6 luni până ce implanturile se integrează în os.

Lucrarea finală - ultima etapă! Acum se ia o amprentă care este trimisă la laboratorul propriu de tehnică dentară unde se execută și individualizează lucrarea dvs.!


  • Este cea mai rapidă și simplă metodă de reconstrucție a zâmbetului.
  • Este ideală în cazurile pacienților afectați de lipsa mai multor dinți.
  • Estimarea corectă a timpului și a costurilor de tratament implicate vor fi stabilite de la prima ședință/consultație.

Implant dentar Fast & Fixed


Tehnologia Fast & Fixed este o inovație în domeniul stomatologiei dentare. Ea permite o procedură completă, rapidă și de durată în vederea recăpătării sănătății și frumuseții zâmbetului dvs.

Acest sistem a fost creat de o companie germană - Bredent - în urma unei experiențe de 37 de ani în realizarea de produse și tehnici în stomatologie.


Digital Smile Design

zâmbetul perfect pentru tine

Această procedură presupune doar o simulare a unui zâmbet, și prin urmare nu este dependentă de existența plombelor și a coroanelor ...

Implant dentar

Implant dentar fast & fixed

Implantul dentar reprezintă rădăcina unui dinte artificial, având forma unui șurub, care înlocuiește un dinte lipsă. Materialul din care este realizat ...

Oferta lunii

În luna may oferta noastră este la ALBIRE PROFESIONALĂ + CHIT DE MENTENANȚĂ.

În loc de 1200 lei veți plăti doar 1000 lei.

Fațete ceramice

Estetica dentară la ea acasă!

Fațetele ceramice sunt foițe subțiri de ceramică foarte rezistentă care se lipesc pe suprafața dinților după șlefuirea unei suprafețe foarte subțiri ...

Zirconiu

Zirconiul este materialul de elecție ales pentru realizarea coroanelor dentare. Datorită biocompatibilității superioare, precum și a calităților fizice și estetice excelente, ceramica integrală ...

Albire profesională în cabinet

În clinica noastră sistemul de albit profesional este Zoom! – o procedură de albire a dinților sigură și foarte rapidă, avansată ca tehnologie ...