Arta e acolo unde o creezi!

Cabinetele noastre

Calculatoare găsiți în ziua de azi peste tot ... De ele beneficiază și clinica noastră. Aici ele ne ajută enorm. În primul rând programările noastre sunt făcute electronic, iar asta vă scutește pe dumneavoastră de încurcături și timp pierdut în sala de așteptare.

Uniturile dentare (scaunele stomatologice) din clinica noastră sunt de ultimă generație (Adec 500 și Sirona C8+). Cu siguranță veți fi impresionat de calitatea și robustețea acestora precum și uimitoarele invenții care ne ajută și pe noi și pe dumneavoastră. Fibra optică montată pe piesele cu care se execută operațiunile cosmetice ne ajută la o iluminare perfectă a zonelor pe care lucrăm. Asta vă garantează dumneavoastră o calitate ireproșabilă a manoperelor efectuate pe dinții dumneavoastră. Cu cât vedem mai bine zonele interesate cu atât diagnosticul va fi mai corect iar tratamentul mai bun și adecvat nevoilor dumneavoastră.

Camerele intraorale vă oferă imagini mărite ale situației dumneavoastră actuale, pe care le puteți vizualiza pe un monitor astfel încât să înțelegeți mai bine problemele dumneavoastră. Acestea ajută medicul dentist să ia o decizie asupra planului final de tratament.

Apex-finder-ul ne ajută să determinăm lungimea exactă a canalelor dumneavoastră astfel încât complicațiile după un tratament de canal sunt practic inexistente.

Pentru efectuarea tratamentelor de canal la standarde occidentale am achiziționat un micromotor special, de producție japoneză, NSK, o marcă de renume în aparatura medicală care ne ajută să preparăm corect canalele dentare eliminând astfel riscul de a rămâne microbi pe canal care să producă infecții în viitor.

Pentru inserarea implantelor folosim un aparat special numit fiziodispenser care se poate calibra pentru fiecare implant în parte. (Fiziodispenserul este producție japoneză NSK.) Acest lucru previne supraîncălzirea osului la inserarea implantelor.


Dupa preparare canalele dentare trebuie obturate (inchise ermetic). Protaper-ul constituie un progres revolutionar in tratamentul endodontic.

Aparat de mixare a meterialelor de amprentă Plug & Dispenser - dozarea materialului de amprentă și malaxarea lui sunt optime.


Aparatul pentru albirea dinților Zoom! Philips


În clinica noastră sistemul de albire profesional este Zoom! – o procedură de albire a dinților sigură și foarte rapidă, avansată ca tehnologie și patentată. În doar o ședință, dinții dvs. devin vizibil mai albi. În doar 45 de minute de tratament dinții dvs. vor fi mai albi, mai frumoși. Dovezile clinice arată că acest sistem de albire – Zoom! Advanced Power – oferă rezultate mai bune cu 33% ca și albirea cu gel fără lumină, și cu 44% rezultate mai bune după 30 de zile.

Digital Smile Design

zâmbetul perfect pentru tine

Această procedură presupune doar o simulare a unui zâmbet, și prin urmare nu este dependentă de existența plombelor și a coroanelor ...

Implant dentar

Implant dentar fast & fixed

Implantul dentar reprezintă rădăcina unui dinte artificial, având forma unui șurub, care înlocuiește un dinte lipsă. Materialul din care este realizat ...

Oferta lunii

În luna may oferta noastră este la ALBIRE PROFESIONALĂ + CHIT DE MENTENANȚĂ.

În loc de 1200 lei veți plăti doar 1000 lei.

Fațete ceramice

Estetica dentară la ea acasă!

Fațetele ceramice sunt foițe subțiri de ceramică foarte rezistentă care se lipesc pe suprafața dinților după șlefuirea unei suprafețe foarte subțiri ...

Zirconiu

Zirconiul este materialul de elecție ales pentru realizarea coroanelor dentare. Datorită biocompatibilității superioare, precum și a calităților fizice și estetice excelente, ceramica integrală ...

Albire profesională în cabinet

În clinica noastră sistemul de albit profesional este Zoom! – o procedură de albire a dinților sigură și foarte rapidă, avansată ca tehnologie ...