Arta e acolo unde o creezi!

1. Prima ședință de tratament este reprezentată de o consultație

Dacă în cursul aceleiași sedințe se efectuează și o manoperă, consultația este gratuită.

2. Propriul centru de radiologie dentară digitală

Dacă este nevoie de radiografii, acestea se pot efectua în clinica noastră, iar asta înseamnă timp câștigat pentru dumneavoastră. Și asta de la prima ședință!

3. Toți pacienții beneficiază de lucrări provizorii

Dacă vă efectuați o lucrare protetică în clinica noastră, veți merge acasă cu o lucrare provizorie, perfect funcțională. Astfel vă veți putea continua activitățile în mod normal.


4. Laborator de tehnică dentară propriu care execută întreaga gamă de lucrări protetice,
dar este pasionat de lucrările estetice


În cazul medicinei dentare este foarte important rolul jucat de laboratorul de tehnică dentară, acolo unde se realizează efectiv coroanele și punțile dentare, fațetele ceramice, diferite proteze etc. Acesta este evident responsabil de calitatea lucrării protetice, de cât de repede pacientul beneficiază de ea, de numărul ședințelor la care este supus acesta.

Într-o ultimă instanță, contribuie decisiv la plăcerea pacientului de a avea o lucrare frumoasă și perfect funcțională, cu un efort minim. Astfel, prezența unui laborator de tehnică dentară este de mare ajutor pentru medicul stomatolog, deoarece relația cu tehnicianul este mult mai facilă și eventualele probleme putând fi mult mai ușor soluționate.

În plus, nefiind necesare noi programări pentru anumite faze, iar dumneavoastră, ca pacient, vă puteți bucura mai repede de produsul final. Deși, ca pacient aveți mai rar contact cu laboratorul dentar, acesta este foarte important pentru satisfacția personală, cât și pentru prestigiul medicului. Pentru a obține un rezultat estetic optim, tehnicienii dentari trebuie să aibă o viziune clară a ceea ce este artistic posibil și funcțional corespunzator. Tehnicienii dentari prelucrează manual fiecare dinte pentru un design personalizat care se potrivește feței, zâmbetului și personalității voastre. Efectuat corect, acesta arată și este perceput ca dinte natural. Tehnicienii noștri sunt specializați atât în țară cât și în străinate, participând an de an la nenumărate cursuri de perfecționare, cumulând astfel o vastă experiență în domeniu.


5. Stabilirea unui plan de tratament de comun acord

În prima sau în a doua ședință veți beneficia de un plan complex de tratament în care vi se vor explica detaliat posibilitățile de tratament și costurile aferente. Și asta nu vă obligă la nimic. De-abia când ați înțeles planul de tratament, cu acordul dumneavoastră, se va trece la următoarea ședință.


6. Fără Durere - este regula noastră de bază

Înaintea fiecărei ședințe de tratament posibil dureroasă veți beneficia de anestezie de calitate.


7. La noi veți găsi transparență

Adică ne asigurăm că veți înțelege fiecare manoperă care se efectuează pe dinții dumneavoastră.


8. Programări pe care chiar le respectăm

Știm ce important este timpul pentru dumneavoastră. Nu ne place să îl pierdem stând la cozi. Și când spunem punctualitate ne bazăm pe un sistem verificat care funcționeză. (Pentru a ne putea respecta timpii de programare avem nevoie de pacienți la fel de punctuali).

9. La noi te vei simți înconjurat de profesioniști

Asta de la intrarea în clinică, când veți fi întâmpinați la recepție și veți fi ghidați spre cabinetul în care trebuie să ajungeți, și veți primi toate informațiile necesare. Asistentele noastre sunt perfect pregătite pentru a vă face să vă simțiți îngrijiți și protejați oferindu-le medicilor asistența necesară pentru ca tratamentul să decurgă repede, bine și în deplină siguranță.


10. Perfect sterilizat

Poți să uiți de temerile și zvonurile macabre ale bolilor contactate din cabinetul dentar. Noi sterilizăm instrumentarul de 2 ori - la rece și la cald. Multe dintre produsele folosite de noi sunt de unică folosință (pahare, bavete, aspiratoare, huse, etc). Lunar sterilitatea instrumentarului nostru este certificată de Autoritatea Națională de Sănătate Publică.


11. Totul în perfectă legalitate

Pentru toate lucrările efectuate veți primi documente fiscale justificative. De asemenea la sfârșitul tratamentului veți primi certificate de conformitate pentru lucrările efectuate.


Dar, poate, cel mai bine este să vă convingeți singuri de toate acestea.


Cu siguranță o să găsiți la noi multe alte lucruri minunate pe care probabil am uitat să le menționăm aici. De la design-ul cald al cabinetelor și până la calitatea impecabilă a tratamentului, vom încerca să vă surprindem plăcut de fiecare dată.

Pentru a vă convinge de calitatea serviciilor noastre vă invităm la o consultație. Pentru programări vă rugăm să sunați la +40 263 233 330 sau să accesați programări online.


Digital Smile Design

zâmbetul perfect pentru tine

Această procedură presupune doar o simulare a unui zâmbet, și prin urmare nu este dependentă de existența plombelor și a coroanelor ...

Implant dentar

Implant dentar fast & fixed

Implantul dentar reprezintă rădăcina unui dinte artificial, având forma unui șurub, care înlocuiește un dinte lipsă. Materialul din care este realizat ...

Oferta lunii

În luna may oferta noastră este la ALBIRE PROFESIONALĂ + CHIT DE MENTENANȚĂ.

În loc de 1200 lei veți plăti doar 1000 lei.

Fațete ceramice

Estetica dentară la ea acasă!

Fațetele ceramice sunt foițe subțiri de ceramică foarte rezistentă care se lipesc pe suprafața dinților după șlefuirea unei suprafețe foarte subțiri ...

Zirconiu

Zirconiul este materialul de elecție ales pentru realizarea coroanelor dentare. Datorită biocompatibilității superioare, precum și a calităților fizice și estetice excelente, ceramica integrală ...

Albire profesională în cabinet

În clinica noastră sistemul de albit profesional este Zoom! – o procedură de albire a dinților sigură și foarte rapidă, avansată ca tehnologie ...