Arta e acolo unde o creezi!

Testimoniale

Noi credem că excelența în stomatologie este un drum, nu o destinație, astfel încât fiecare pacient reprezintă un test de maturitate profesională pentru noi. În ciuda responsabilității mari ce vine odată cu munca, încercăm să creăm o atmosferă relaxantă, confortabilă, în care dvs. să vă simțiți bine și mai apropiați de noi.

Suntem o mică familie, un colectiv care a crescut și s-a dezvoltat împreună. Arta din laboratorul dentar și studioul foto profesional se îmbină perfect cu exactitatea din cabinetul stomatologic, transformând vizita la medicul stomatolog în vizita la atelierul unui artist.

Ne-am propus să stabilim un nou standard, să aducem arta în stomatologie, pentru că noi credem că ARTA E ACOLO UNDE O CREEZI! - și ne place să credem că am reușit!

Suntem onorați să vă știm pacienții noștri !

Vă invităm să scrieți câteva cuvinte, impresii, păreri, sugestii:


Implantul dentar făcut azi a fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o fac. Deși nu știam la ce sa ma aștept, totul a decurs perfect. Domnul doctor Marinel Ilieș împreună cu echipa lui sunt niște oameni de nota 20+. Pe lângă faptul că domnul doctor este un profesionist cu "mâini usoare" are și o atitudine faină cu pacienții iar clinica oferă servicii de top! Recomand și revin cu drag data viitoare!

Bălan Crina Ionela 13.02.2024

"OMUL" sfințește locul - este un proverb vechi, confirmat de realitate, care se potriveste foarte bine, aici, în această "mini-clinică", minunată, cochetă, primitoare, caldă, cu acești oameni deosebiți, Dl. Dr. MARI și toată echipa lui: competenți, harnici, atenți și amabili cu pacienții!


Desigur și rezultatele muncii lor, sunt pe măsură!!! A meritat, și sunt onorată, să cunosc acești oameni minunați, și închei tot pe ton proverbial: așa spun eu - Dr. MARI = mâini de aur.


Yes, I am "smile" now, I am happy!!!

Silvia Pop 22.02.2013

Frumos și relaxant să ajungi la dentist la Smile Dent. Parcă ai tot veni. Calitatea serviciilor ireproșabilă. Totuși, muzica rock, care merge destul de tare, nu e prea pe gustul meu. În rest, succes!

Ciprian Sorin 01.10.2012

Experimentează și cealaltă față a mersului la dentist fără a mai avea crampe stomacale și inima cât un purice, cu una, două zile în avans.

Cristy

Am avut plăcerea de a face lucrarea în acest cabinet și sunt tare mulțumită. Servicii de nota 10, medic și asistente jos pălăria.

Toc Ida 05.09.2013

Sunteți o echipă minunată, respect și admirație din partea mea.

Lecunța Monica 01.08.2013

O clinică de nota 10!

Florin 31.01.2013

Muzica rock ok !!!


Servicii de înaltă calitate, personal deosebit și cu adevarăt dedicat satisfacerii nevoilor pacienților. Atunci când profesionismul se îmbină cu o admosferă/ambient pe masură, nu poți să nu te bucuri că există și la noi servicii până acum existente doar în clinicile de top ale occidentului.


Mulțumim că existați! Păstrați în continuare standardele ridicate și sunt sigură că efortul va fi răsplătit pe măsură.

Simona Mureșan 07.10.2012