Arta e acolo unde o creezi!

Orientată spre calitatea actului medical, Doctor Ilieș Dental Clinic vă oferă, într-un mediu relaxant, servicii stomatologice complete. Suntem specializați în reabilitări estetice complexe.

Tehnologia de ultimă generație pe care o folosim, în cabinetele stomatologice, centrul radiologic și în laboratorul de tehnică dentară, ne ajută să stabilim cu acuratețe diagnosticul.

Serviciile noastreUn zâmbet frumos şi sănătos!
 
Un zâmbet perfect pentru voi!


Asta e tot ce contează pentru noi și pentru asta lucrăm în fiecare zi, pentru asta ne perfecționăm continuu, investim și suntem la curent cu tot ce este nou în tratamentele stomatologice.

Vă așteptăm într-o clinică modernă și primitoare, unde echipa noastră este pregatită să găsească soluția cea mai bună pentru tine. Fiecare pacient beneficiază de întreaga gamă de servicii stomatologice, începând cu radiografia inițială, continuând cu întreaga gamă de servicii stomatologice și lucrări de laborator.

Resursele noastre: radiologie dentară de ultimă generație cu un nivel de iradiere cu 80% mai redus decât în cazul radiografiilor tradiționale; laborator de tehnică dentară care execută întreaga gamă de lucrări dentare de la cele mai simple până la cele mai complexe, și un personal specializat atât în țară cât și în străinătate; studio foto dentar - cu ajutorul acestor fotografii vom măsura coordonatele feței pentru a realiza zâmbetul perfect corespunzător fiecărui pacient; DSD - prin utilizarea conceptului de Digital Smile Design putem anticipa rezultatul estetic final dorit de orice pacient.


  • Respectăm sănătatea ta orală - planul de îngrijire pe termen lung ne ajută la păstrarea dinților tăi sănătoși. Dorim să avem rezultate remarcabile pentru pacienții nostrii și care să ne ajute la întreținerea tratamentelor efectuate și la depistarea precoce a altor afecțiuni dentare. De aceea îți oferim un control periodic, o dată la 6 luni, gratuit. Aplicarea regulată a tratamentelor de prevenire pot salva timp și bani, și sunt esențiale pentru a evita posibile îmbolnăviri.
  • Respectăm bugetul tău - vă vom comunica din timp costul tratamentelor printr-un deviz și vă vom spune toate variantele de tratament. Nu am vrea ca banii să reprezinte un impediment în sănătatea ta orală, și astfel oferim servicii stomatologice în rate în colaborare cu unități bancare.
  • Respectăm timpul tău - știm foarte bine ca nimănui nu-i place să aștepte, astfel facem tot posibilul să respectăm timpul programat pentru consultație și tratamente.
  • Respectăm siguranța ta - atât pentru siguranța ta cât și a echipei medicale, Doctor Ilieș Dental Clinic este dotată cu echipamente de sterilizare de ultimă generație.

Echipa noastră

Dr. Marinel Ilieș

medic dentist, tehnician dentar, digital smile designer

Dr. Andrada Groza

medic dentist

Dr. Luana Pintican

medic dentist

Dr. Bogdan Ilieș

medic dentist

Remus Șleam

tehnician dentar

Ioana Moroșanu

tehnician dentar

Aurelia Petruș

tehnician dentar

Petrica Petrehuși

tehnician dentar

Ionuț Bumbu

tehnician dentar

Mihaela Oltean

tehnician dentar

Emilia Cătună

tehnician dentar

Veronica Galban

tehnician dentar

Diana Ureche

asistent stomatologie

Roxana Șomfelean

asistent stomatologie

Alina Ban

asistent stomatologie

Denisa Răucescu

asistent manager

Dana Șleam

executive manager

Anca Ilieș

executive manager

Certificări

Protecția datelor personale